Een dag uit het leven van … Kappa Data op CyberSec Europe 2023!

Een dag uit het leven van … Kappa Data op CyberSec Europe 2023!

Cybersec Europe – de opvolger van Infosecurity, Data & Cloud Expo Event – is een beurs die je als IT-professional echt niet mag missen. Het biedt een interactief programma op een inspirerende beursvloer, met de focus op de wereld van IT-transformatie, inclusief bijbehorende uitdagingen en oplossingen.

De perfecte gelegenheid om exposanten en collega’s persoonlijk te ontmoeten, te netwerken en kennissessies & workshops bij te wonen als je het ons vraagt. Kappa Data was aanwezig, en hoe! Ontdek hoe onze stand eruit zag, wat we voorzien hebben om onze leveranciers in de kijker te zetten, en hoe we onze gasten verwend hebben met geschenken, goodies, snacks en verfrissende drankjes.

Kappa Data en haar Vendoren

Kappa Data is niets zonder haar leveranciers, daarom was een groot deel van de stand gevuld met zuilen. Elke kant van een pilaar was gewijd aan een leverancier, wat ons en hen de gelegenheid gaf om een van hun belangrijkste producten te presenteren, een demo te geven, een gesprek te voeren,… allemaal met visuele ondersteuning. Bezoekers op Cybersec Europe 2023 konden zien hoe de producten en diensten van onze leveranciers hen konden helpen.

Waarover spraken ze? Allereerst presenteerde een van onze nieuwste leveranciers, One Identity, (wat niet helemaal correct is, want we hadden OneLogin, onderdeel van One Identity, al jaren in ons portfolio) wat zij uw organisatie kunnen bieden. Kortom: One Identity in een notendop.

Ten tweede geeft Sophos ons meer informatie over hun Adaptive Cybersecurity Ecosystem (ACE). Een oplossing die gebruik maakt van automatisering en menselijke operators om bescherming te bieden die voortdurend leert en verbetert.

Vervolgens legt Juniper Networks de nadruk op hun Ai-Driven Enterprise Solutions (AIDE). Bedraad, draadloos en SD-WAN aangedreven door Mist AI.

Armis, het toonaangevende platform voor OT, IoT & IT asset management in cybersecurity, was ook aanwezig om u te helpen. Unified Asset Intelligence Platform for the Modern Enterprise was hun onderwerp van keuze.

Zoals we allemaal weten, heeft Barracuda Networks altijd geprobeerd een veiligere wereld te bouwen voor jou en mij. Ze legden ons uit welke stappen we moeten nemen om dat doel te bereiken.

Kappa Data had natuurlijk zijn eigen pijler om ons nog beter te leren kennen. Je kon ook kennismaken met andere leveranciers zoals CommScope Ruckus, Alied Telesis en SolarWinds.

 

Had u geen tijd om langs te komen? Aarzel niet om ons te contacteren voor een één-op-één gesprek of demo. Benieuwd naar onze speciale vendorzuilen, bekijk dan de foto’s:

Eat, drink, talk, repeat

Hoewel het niet gebruikelijk is op een standaard beurs, hadden de meeste stands op Brussels Expo iets te eten of te drinken. Kappa Data was zeker geen uitzondering! Van thee en koffie in de ochtend tot wijn, cava en zelfs twee bieren van het vat, we hadden het allemaal.

Honger gekregen na een paar uur verkennen van de cyberbeveiligingswereld? Wij hebben voor u gezorgd! Broodjes, veganistische knapperige sushi, zelfgemaakte parmezaanse kippenvleugels,… Nog iets dat we missen?

Zoals u kunt zien, is de zorg voor onze klanten onze eerste prioriteit.

Waar het allemaal om draait

Even serieus: je producten presenteren, een hapje eten en met een paar nieuwe gadgets vertrekken is leuk, maar daar gaat het niet om. Het gaat erom dat je in een paar dagen tijd al je partners spreekt. Het gaat over het eindelijk zien van die klant in het echt in plaats van achter dat scherm. Het gaat erom de wereld te laten zien waar uw bedrijf en zijn partners voor staan.

Het resultaat? Een hoop glimlachen, handdrukken en een veelbelovende toekomst!

We kijken nu al uit naar de volgende editie!

Wil je meer foto’s zien van de tentoonstelling? Bekijk dan ons fotoalbum (klik op de knop hieronder).
Als je wilt, kun je de foto’s uit het album delen. Zorg ervoor dat je ons tagt (@kappadata) met de juiste hashtags: #kappadata #bettertogether #cyberseceurope2023

Geen reacties

Geef een reactie