Ebook: 13 soorten e-mailbedreigingen die je moet weten

Ebook-13-email-threat-types-to-know-about-right-know

Ebook: 13 soorten e-mailbedreigingen die je moet weten

Een cyberaanval kan jouw bedrijf op vele manieren treffen, afhankelijk van de aard, omvang en ernst ervan. Want wist je dat maar liefst 91% van de cyberaanvallen begint met een e-mail?

Naarmate e-mailbedreigingen zich ontwikkelen en vermenigvuldigen, kan je ze moeilijk allemaal bijhouden en beschermd blijven tegen de vele verschillende soorten. Gelukkig kan Barracuda je helpen! Barracuda Networks identificeerde na onderzoek 13 belangrijke soorten e-mailbedreigingen. Want als je eenmaal de aard en kenmerken van deze 13 bedreigingstypen begrijpt, ben je veel beter voorbereid om de beste bescherming voor je bedrijf, gegevens en mensen op te bouwen.

Bescherm jezelf tegen alle 13 soorten e-mailbedreigingen

Vandaag de dag bieden traditionele oplossingen voor e-mailbeveiliging niet meer voldoende bescherming. Bedrijven moeten zich ook effectief beschermen tegen geraffineerde e-mailbedreigingen die vaak in staat zijn de verdediging te omzeilen door gebruik te maken van achterdeurtechnieken, waaronder spoofing, social engineering en fraude, om netwerken binnen te dringen en verwoesting aan te richten.

Meerlaagse beveiligingsstrategie

Hoewel een uitgebreide verdediging tegen e-mailgateways een solide basis vormt, vermindert een meerlaagse beveiligingsstrategie de gevoeligheid voor e-mailaanvallen drastisch en helpt het bedrijf, de gegevens en mensen beter te beschermen.

Er zijn een aantal verschillende aanvalstechnieken die hackers gebruiken om organisaties binnen te dringen. Inzicht in de aard en kenmerken van deze bedreigingen helpen bij het kiezen voor de beste beschermingsoplossing.

Barracuda Email Protection Plans

Een spear phishing aanval wil je zo snel mogelijk voorkomen. Barracuda to the rescue! Voeg bescherming toe aan je Microsoft 365 Pakket met de Email Protection Plans van Barracuda Networks. Deze bundel van ongeveer 20 onderdelen kan je in kleine productgroepen gebruiken en kopen.

Geïnteresseerd in meer? Ontdek alles over de Barracuda Email Protection Plans website die speciaal voor jou is gemaakt. De website is alleen beschikbaar in het Nederlands. Indien je geen Nederlands spreekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Download ons gratis e-book

Met het ’13 e-mailbedreigingstypen die je nu al moet weten’ eBook (Engels) biedt Barracuda een diepgaande blik op de belangrijkste e-mailbedreigingstypen, inclusief de risico’s en impact op bedrijven, en hoe AI en API-gebaseerde inboxverdediging de hiaten in de e-mailgateway kunnen aanpakken en kunnen helpen bij het bieden van totale e-mailbescherming tegen aanvallen.

Ontdek deze interessante inzichten en vul onderstaand formulier in om het e-book gratis te downloaden.

Geen reacties

Geef een reactie