Creëer een Effortless Netwerk Experience met Extreme Networks

Creëer een Effortless Netwerk Experience met Extreme Networks

Netwerken kunnen sneller en efficiënter opgezet en beheerd worden. Een voorloper op dit gebied is Extreme Networks met de Effortless Experience. Hiermee is het netwerkbedrijf ook door Gartner erkend als Wired & Wireless LAN Access (edge) leader in het Magic Quadrant.

De ExtremeCloud IQ, switches en access points vormen de bouwstenen van deze oplossing. Extreme Networks maakt het mogelijk om met entry-level hardware de Effortless Experience te creëren. Je kan nu van start met het integreren van de X435 switch en AP305C access point in de ExtremeCloud IQ. Met deze innovatieve end-to-end applicatie is het vervolgens mogelijk om vanuit één locatie het wired en wireless netwerk te configureren, monitoren en beheren.

Hiermee ontstaat een single pane of glass oplossing waarmee je grip hebt op je netwerk, zowel op locatie als remote. Als Value-Added Distributor beschikt Kappa Data over diepgaande technische kennis en de juiste tools om je van A tot Z te begeleiden naar een Effortless Experience. Van het maken van de meest geschikte keuze en het uitvoeren van site surveys tot de volledige configuratie en het onderhouden van het netwerk.

Geen reacties

Geef een reactie