Casestudy Fixami: Gestroomlijnde IT dankzij Extreme Networks

Casestudy Fixami: Gestroomlijnde IT dankzij Extreme Networks

Online aanbieder van gereedschap, Fixami (in Nederland bekend als gereedschapcentrum.nl) opende in Tilburg een nieuw magazijn en richtte zich voor zijn IT-toepassingen tot Running IT. Bij Kappa Data vond Running IT niet alleen de ideale IT-structuur, Extreme Networks, maar ook de kennis en expertise  over de oplevering ervan. 

De Digitale transformatie

De klant verwacht een frictionless experience van oriëntatie tot fulfilment, dus onze eigen processen moeten schaalbaar en betrouwbaar zijn.” – Bram Bos, CTO Fixami

Samen met Running IT en Extreme Networks evalueerde Fixami de huidige positie van het bedrijf en waar ze naartoe wilden. “We stippelden een route uit die bij onze organisatie en doelen past: functionaliteit, beheerbaarheid en schaalbaarheid. Het resultaat? Connectiviteit die 24/7 rechtstreeks bijdraagt aan de frictionless experience voor de klant.

De vier uitdagingen

E-commerceorganisaties staan voor ongekende technologische uitdagingen als het gaat om distributie en de toeleveringsketen. De juiste platformen implementeren is nog nooit zo belangrijk geweest.” – Rob Zwezereijn, CEO Running IT.

Deze vier uitdagingen komen aan bod in de uitgebreide casestudy:

  1. Supply Chain visibility
  2. Capacity management
  3. Schaalbaarheid
  4. Digitale versnelling
AdobeStock_431032641

In samenwerking met Kappa Data leverde Running IT enkele moderne oplossingen die deze uitdagingen als sneeuw voor de zon deden verdwijnen.

Benieuwd welke oplossingen we hebben toegepast? Bekijk onze video, waar u alles in geuren en kleuren wordt uitgelegd. Of neemt u het liever onder de loep? Download dan de volledige casestudy, onderaan de pagina.

Video: Casestudy Fixami met Extreme Networks

Wil je meer weten over dit project?

Download hieronder de volledige casestudy!

Geen reacties

Geef een reactie