Case study: Armis lost de belangrijkste beveiligingsproblemen van ZOL op!

Case study: Armis lost de belangrijkste beveiligingsproblemen van ZOL op!

Armis lost de belangrijkste beveiligingsproblemen van Ziekenhuis-Oost-Limburg op door real-time inzichten en intelligentie te bieden in hun IT, IoT en IoMT middelen en hun kwetsbaarheden te prioriteren. Armis werd in enkele dagen geïmplementeerd, waardoor ZOL zijn kwetsbaarheden kon aanpakken en er onmiddellijk voordeel uit kon halen.

 

Over ZOL

Het ZOL of Ziekenhuis-Oost-Limburg is gelegen in het Noord-oostelijke deel van België. Ze beschikken over een 4000-tal medewerkers, 500 dokters verdeeld over 4 campussen. ZOL biedt basiszorg tot hooggespecialiseerde medische zorg aan.

“De grootste beveiliginguitdaging waarmee we geconfronteerd werden voor Armis, was het verkrijgen van een echt inzicht in onze apparatuur die we effectief beheren op de netwerken”, aldus Kurt Gielen, IT Managar ZOL. Door het gebruik van oudere toestellen hadden ze te weinig inzicht in hun apparaten. Dit is tevens een challenge voor veel ziekenhuizen.

 

Assets Managementtool

ZOL begon aan  een proeftraject dat zorgvuldig werd begeleid door het Armis-team. De eerste fase resulteerde in talloze dashboards, een bewijs van de doeltreffendheid. Armis werd zo een onmisbaar onderdeel van hun beveiligingsinfrastructuur.

“Een specifieke use case met Armis is dat we een overzicht wilden hebben van alle medische apparaten in het ziekenhuis en informatie over de apparaten wilden verzamelen, zodat we ze konden classificeren, de risico’s analyseren en nodige beveiligingmaatregelen konden nemen”, aldus Rudi Swennen, IOMT Engineer ZOL. Armis heeft dit voor hen mogelijk gemaakt.

De Assets Managementtool van Armis is voor hen de belangrijkse eigenschap. Daardoor verkregen ze een duidelijk beeld over de kwetsbaarheden van hun apparatuur.

 

Uitstekende samenwerking met Armis

“De partnership met Armis is een voorbeeld”, aldus Kurt Gielen, IT Manager ZOL. ZOL heeft echt kunnen profiteren van de lokale aanwezigheid van de bekwame Armis engineers. Ze slaagden erin de oplossing binnen enkele dagen te implementeren. De voordelen ervan werden vrijwel direct zichtbaar en leverden snel resultaat op.

Bekijk hier hun volledige verhaal via onderstaande knop.

Bekijk de video

Ontdek hun verhaal in deze video!

Ben jij ook klaar om meer duidelijkheid te scheppen in jouw werkomgeving? Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden rond Armis te verkennen.

Contacteer ons via [email protected]!

Geen reacties

Geef een reactie