Barracuda benoemd tot leider in zakelijke e-mailbeveiliging

Barracuda benoemd tot leider in zakelijke e-mailbeveiliging

Leuk nieuws! Onze vendor Barracuda is benoemd tot Leader in “The Forrester WaveTM: Enterprise Email Security, Q2 2021.” Barracuda ontving de hoogst mogelijke score op de criteria deployment options, content processing capabilities, incident response, schaalbaarheid en betrouwbaarheid, en support en customer success.

“Nu e-mailaanvallen steeds complexer en gevaarlijker worden, vinden cybercriminelen nieuwe manieren om detectie door traditionele e-mailbeveiligingsoplossingen te vermijden. Onze innovatieve technologieën helpen organisaties deze bedreigingen voor te blijven en hun bedrijf en gegevens te beschermen”, aldus Don MacLennan, SVP, Engineering & Product Management, Email Protection, Barracuda. “Wij geloven dat dit rapport de kracht van onze aanpak erkent en de grote verscheidenheid aan manieren waarop we onze e-mailbeveiligingsklanten ondersteunen.”

Snelle feiten

– Barracuda kreeg de hoogst mogelijke score op de criteria inzetmogelijkheden, contentverwerkingsmogelijkheden, incidentrespons, schaalbaarheid en betrouwbaarheid, en ondersteuning en klantsucces.

– Barracuda werd specifiek genoemd voor het aanbieden van “een productportfolio dat geïntegreerde oplossingen omvat voor e-mailbeveiliging, cloudback-up, e-mailarchivering, DMARC-verificatie, SA&T, en webbeveiliging.”

– In het Forrester-rapport staat: “Een referentie merkte op dat de incident response-functie van Barracuda Network ‘een superieur product is voor de continue hersteloptie die wordt geboden, evenals het eenvoudige proces voor het starten van herstelwerkzaamheden.'”

Geen reacties

Geef een reactie