10 wist-je-datjes over Allied Telesis (Deel 1)

Visual blogpost allied telesis

10 wist-je-datjes over Allied Telesis (Deel 1)

Allied Telesis is een wereldleider in IP of Ethernet netwerkoplossingen en is een leider in Software Denied Networking. Maar dat wist u natuurlijk al! Hieronder vindt u 10 feiten over Allied Telesis die u waarschijnlijk nog nooit eerder heeft gehoord.

10 wist-je-datjes, 1 beeld

1. Opgericht in 1987

Allied Telesis werd opgericht in maart 1987. Dit betekent dat ze al meer dan 35 jaar voorzien in de noden van de netwerkcommunicatie-industrie!

2. EMEA Logistiek magazijn

Yep, je leest het goed. Allied Telesis heeft zijn eigen EMEA logistiek magazijn. Ze kunnen rechtstreeks vanuit hun magazijn leveren binnen de EU en de rest van de wereld. Hoe handig!

3. Groter dan je zou denken

Allied Telesis heeft 1600 werknemers, meer dan 160 patenten, ze zijn actief en gevestigd in meer dan 30 landen, en ze hebben 7 research & development centra.

4. Een all-rounder

Ze hebben alles in-house. Van ontwikkeling tot productie tot warehousing/logistiek tot financiën tot lokale verkoop en klantenondersteuning. You name it, they do it!

Je vraagt je waarschijnlijk af waar de rest van de feiten zijn. Als je niet langer in spanning wilt worden gehouden, blijf dan zeker op de hoogte voor deel 2 en 3 van de wist-je-datjes!

Geen reacties

Geef een reactie