Zien is geloven met Juniper’s AI-gedreven onderneming

Zien is geloven met Juniper’s AI-gedreven onderneming

Ervaring is de nieuwe uptime. Het netwerk voor het volgende decennium is een revolutie in bedrijfsnetwerken met AI-gestuurde automatisering, bruikbare inzichten en de flexibiliteit plus elasticiteit van een microservices cloud.

Met een moderne microservices cloud architectuur levert Mist een ongekende schaalbaarheid en flexibiliteit, en biedt het baanbrekende abonnementsdiensten: Wi-Fi AssuranceWired AssuranceWAN AssuranceAI-Driven Virtual AssistantPremium AnalyticsUser Engagement, en Asset Visibility. Mist heeft een inline AI-engine voor ongekend inzicht en automatisering. Terwijl de enterprise-grade Access Points Wi-Fi, BLE en IoT combineren voor verbazingwekkende draadloze ervaringen op een kosteneffectieve manier, leveren Juniper EX Switches ook nieuwe bedrijfskritische ervaringen.

Wil je zien en horen hoe Juniper Networks/Mist zowel de kwaliteit van de ervaring van jouw gebruikers als het inzicht van de beheerders in wat er op het netwerk gebeurt zal verbeteren? Plan dan een demo bij Kappa Data.

Geen reacties

Geef een reactie