Zien is geloven met Juniper’s AI-gedreven onderneming

Zien is geloven met Juniper’s AI-gedreven onderneming

Ervaring is de nieuwe uptime. Het netwerk voor het volgende decennium is een revolutie in bedrijfsnetwerken met AI-gestuurde automatisering, bruikbare inzichten en de flexibiliteit plus elasticiteit van een microservices cloud.

Met een moderne microservices cloud architectuur levert Mist een ongekende schaalbaarheid en flexibiliteit, en biedt het baanbrekende abonnementsdiensten: Wi-Fi AssuranceWired AssuranceWAN AssuranceAI-Driven Virtual AssistantPremium AnalyticsUser Engagement, en Asset Visibility. Mist heeft een inline AI-engine voor ongekend inzicht en automatisering. Terwijl de enterprise-grade Access Points Wi-Fi, BLE en IoT combineren voor verbazingwekkende draadloze ervaringen op een kosteneffectieve manier, leveren Juniper EX Switches ook nieuwe bedrijfskritische ervaringen.

Wil je zien en horen hoe Juniper Networks/Mist zowel de kwaliteit van de ervaring van jouw gebruikers als het inzicht van de beheerders in wat er op het netwerk gebeurt zal verbeteren? Plan dan een demo bij Kappa Data.

 

Kappa Data heeft ervaring met Juniper Networks’ Mist AI-driven Enterprise Experience, en laat ons je vertellen: het is een echte game changer.

Het beste deel? Het gebeurt allemaal autonoom – het is niet nodig om IT-professionals in te schakelen telkens als er iets moet worden bijgewerkt. Als u op zoek bent naar een geautomatiseerde enterprise experience die uw organisatie naar een hoger niveau tilt, kijk dan niet verder dan Juniper’s Mist!

Boek nu je 1-1 Demo Session!

Vul ons contactformulier in en wij contacteren jou zo snel mogelijk.

Geen reacties

Geef een reactie