Voordelen van het implementeren van Wi-Fi 7 Access Points vandaag

advantes of deploying wifi 7 access points today

Voordelen van het implementeren van Wi-Fi 7 Access Points vandaag

Met de komst van Wi-Fi 7 standaarden is de mogelijkheid gekomen om een sprong voorwaarts te maken door Wi-Fi 7 access points (AP’s) in te zetten. Overstappen van Wi-Fi 6E naar Wi-Fi 7 biedt ongeëvenaarde voordelen, zoals hogere snelheden, grotere capaciteit en verbeterde betrouwbaarheid van het netwerk. Hier is waarom de overstap naar Wi-Fi 7 AP’s vandaag de beste zet is voor uw netwerk:

Vijf overtuigende redenen om Wi-Fi 7 AP’s te implementeren:

Razendsnelle netwerksnelheden

Wi-Fi 7 benut het volledige potentieel van het 6 GHz-spectrum en bereikt een doorvoersnelheid die vier keer zo hoog is als die van Wi-Fi 6E. Terwijl Wi-Fi 6E maximaal 9,6 Gbps haalt, kan Wi-Fi 7 tot 46,1 Gbps leveren.

Knelpunten in het netwerk elimineren

Met behulp van Multi-Link Operation (MLO) kunnen Wi-Fi 7 AP’s gegevens gelijktijdig verzenden via de 2,4, 5 en 6 GHz banden, waardoor congestie en latentie worden verminderd en soepelere netwerkprestaties worden gegarandeerd.

Toekomstbestendige compatibiliteit

Wi-Fi 7 AP’s zijn volledig compatibel met bestaande Wi-Fi 6E apparaten, zodat de huidige apparaten optimaal kunnen functioneren en toekomstige Wi-Fi 7 apparaten maximale prestaties kunnen leveren zodra ze online komen.

Verbeterde netwerkbetrouwbaarheid

Wi-Fi 7 AP’s hebben toegang tot bredere kanalen (320 MHz) en gebruiken Punctured Transmission-technologie om interferentie te verminderen, waardoor netwerken stabieler en betrouwbaarder zijn.

Geoptimaliseerde apparaatprestaties

Wi-Fi 7 AP’s verbeteren niet alleen de prestaties voor apparaten die gebruik maken van de 6 GHz band, maar ook de efficiëntie voor oudere apparaten. Functies zoals Restricted Target Wake Time (rTWT) helpen de levensduur van de batterij te verlengen door bandbreedte te reserveren voor specifieke datatypes.

Voordelen van RUCKUS® Wi-Fi 7 Access Points

Het RUCKUS R770 indoor AP is ontworpen voor het Wi-Fi 7-tijdperk, levert acht spatial streams en ondersteunt geavanceerde functies zoals Multi-Link Operation (MLO) en 320 MHz kanalen. Met een gecombineerde datasnelheid van 12,22 Gbps en een 10 Gbps Ethernetpoort maximaliseert het de beschikbare Wi-Fi-capaciteit. Ingebouwde IoT-mogelijkheden zijn Bluetooth® Low Energy en Zigbee®.

Exclusieve RUCKUS technologieën zoals Airtime Decongestion, Transient Client Management en BeamFlex+® adaptieve antennes zorgen voor topprestaties van het netwerk.

Voor industrieën waar klanttevredenheid nauw verbonden is met Wi-Fi-prestaties, zoals horeca, onderwijs, gezondheidszorg en grote openbare gelegenheden, is de overstap naar CommScope RUCKUS Wi-Fi 7 AP’s een strategische zet. Bereid uw netwerk voor op de toekomst door vandaag nog contact op te nemen met uw RUCKUS-vertegenwoordiger voor meer informatie over de voordelen van Wi-Fi 7.

Maak verbinding en innoveer met CommScope RUCKUS Wi-Fi 7!

Aarzel niet en neem nu contact met ons op.

Geen reacties

Geef een reactie