Unveiling the Power of Wi-Fi 6: RUCKUS Networks Shines in Stress Test

Unveiling the Power of Wi-Fi 6: RUCKUS Networks Shines in Stress Test

In een digitaal tijdperk waar connectiviteit van het grootste belang is, kunnen de prestaties van Wi-Fi netwerken gebruikerservaringen maken of breken. Onlangs voerde Packet6 een strenge stresstest uit waarbij de capaciteiten van vijf Wi-Fi 6 access points (AP’s) voor bedrijven werden vergeleken in een omgeving met een hoge klantdichtheid. De resultaten waren verhelderend en één leverancier stak er met kop en schouders bovenuit: RUCKUS Networks.

Ongeëvenaarde prestaties onder druk

RUCKUS kwam naar voren als de onbetwiste leider in de stresstest en liet zien dat het in staat is om vertragingsvrije streaming HD-video te leveren aan elke client en tegelijkertijd een “goede” voice mean opinion score (MOS) te ondersteunen. Wat RUCKUS echt onderscheidt is zijn vermogen om tot twee keer de doorvoer te leveren in vergelijking met zijn concurrenten.

Validatie in de echte wereld

Packet6’s onafhankelijke validatie van deze Wi-Fi 6 AP’s in een real-world scenario voegt geloofwaardigheid toe aan de resultaten. Door de access points te onderwerpen aan streaming video, VoIP-verkeer en datadownloads, simuleerde de test de eisen van moderne bedrijfsomgevingen waar naadloze connectiviteit niet onderhandelbaar is.

Het belang van betrouwbare Wi-Fi

In de onderling verbonden wereld van vandaag is betrouwbare Wi-Fi essentieel voor verschillende industrieën. Van hotels die videoconferenties faciliteren tot klaslokalen die vertrouwen op multimedia-instructie, de vraag naar high-performing netwerken blijft stijgen. RUCKUS Networks begrijpt deze behoefte en levert oplossingen die uitblinken onder druk.

Cloudresources inzetten voor verbeterde analyse

Een belangrijke uitkomst van de stresstest is het belang van netwerkanalyse bij het snel oplossen van Wi-Fi-problemen. Cloud beheerde access points die zijn uitgerust met AI- en ML-mogelijkheden stellen IT-beheerders in staat om de gemiddelde tijd tot identificatie (MTTI) van netwerkincidenten te minimaliseren, waardoor ononderbroken connectiviteit voor gebruikers wordt gegarandeerd.

Ervaar het verschil

Om de kracht van RUCKUS Networks met eigen ogen te zien, nodigen we je uit om onderstaande video te bekijken. Zie hoe RUCKUS de concurrentie overtreft en de standaard zet voor Wi-Fi uitmuntendheid in zakelijke omgevingen.

Conclusie

In een landschap waar netwerkprestaties van het grootste belang zijn, blijft RUCKUS Networks de grenzen verleggen van wat mogelijk is met Wi-Fi 6 technologie. Met zijn vermogen om naadloze streaming, betrouwbare VoIP en ongeëvenaarde doorvoer te leveren, is RUCKUS de duidelijke keuze voor ondernemingen die op zoek zijn naar connectiviteit zonder compromissen.

Om dieper in te gaan op de details van de stresstest en te leren hoe RUCKUS Networks uw netwerkinfrastructuur kan verbeteren, kunt u hier het volledige rapport downloaden.

Voor vragen of hulp, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ervaar vandaag nog de kracht van RUCKUS Networks.

Connectiviteit die inspireert. Innovatie die mogelijkheden biedt. RUCKUS Networks.

 

 

Aarzel niet om contact op te nemen met [email protected] als je met vragen zit!

Geen reacties

Geef een reactie