Terugblik op een succesvol Speed Date Event 2024

Terugblik op een succesvol Speed Date Event 2024

Op donderdag 15 februari 2024 vond de allereerste editie van het Speed Date event plaats en het was een groot succes! De dag na Valentijn organiseerden we ons Speed Date event op de prachtige romantische locatie van Hof Ten Bosse. Blik samen met ons terug op dit onvergetelijke evenement, waar we technologie en romantiek samenbrachten voor een sfeervolle namiddag en avond.

Speed Date Sessies

De setting in Hof Ten Bosse paste perfect binnen het Valentijnsthema: romantische rode rozen, sfeervolle lichtjes, Tinder-datekaartjes en verrukkelijke hapjes creëerden een ambiance vol liefde en spanning.

Tijdens de speeddates vonden vele partners hun perfecte match voor hun technologische uitdagingen. We brachten vendoren, Kappa Data-experts en technologieën samen voor de ideale technologiematches. Na elke 15 minuten klonk de bel, waarna de volgende speeddate begon.

Gezellig netwerken achteraf

Na de speeddates was er tijd voor gezellig netwerken, terwijl we genoten van de verrukkelijke hapjes en drankjes mét suikerhartjes om de sfeer te versterken. De gesprekken konden uitgebreid worden verdergezet.

Als aandenken ontvingen alle aanwezigen een klein bakcadeautje, om de herinnering aan deze speciale avond levend te houden: ‘Whisking love, baking connections’.

Bedankt aan onze vendoren

Wij willen graag onze vendoren bedanken die ons Speed Date event 2024 mogelijk hebben gemaakt!

Barracuda Networks, Extreme Networks, Juniper Networks, Cato Networks en Sophos.

 

Bedankt om met ons te connecten tijdens ons Speed Date event

Als je nog vragen hebt, kan je steeds bij ons terecht.

Ben je benieuwd naar alle foto’s? Ga naar ons Facebook foto-album!

Geen reacties

Geef een reactie