Optimaliseer en Vereenvoudig Uw Bedrijfsnetwerk met Extreme Networks’ Network Fabric

Optimaliseer en Vereenvoudig Uw Bedrijfsnetwerk met Extreme Networks’ Network Fabric

Extreme Networks heeft een innovatieve oplossing ontwikkeld om bedrijven te helpen hun netwerken te optimaliseren en te vereenvoudigen. Met Network Fabric kunt u één naadloos netwerk creëren dat datacenters, campussen, kantoren en de cloud verbindt. Dit wordt mogelijk gemaakt door gebruik te maken van universele platforms, waaronder vaste, draadloze en SD-WAN oplossingen.

Voordelen van Network Fabric:

Geschikt voor elk type Fabric: Extreme Networks, een vooraanstaande speler op het gebied van fabric-technologie, biedt keuze uit zowel Fabric Connect als IP fabrics. Of u nu op zoek bent naar een plug-and-play oplossing die end-to-end dekking biedt, of een zeer schaalbare, programmeerbare technologie, wij hebben de fabric netwerkoplossing die aan uw eisen voldoet.

Krachtig Gecentraliseerd Beheer: Kies ervoor om uw bekabelde en draadloze netwerkapparatuur vanuit de cloud te beheren met ExtremeCloud IQ. Dit platform biedt krachtige cloudbeheermogelijkheden en een consistente gebruikerservaring. Als alternatief kunt u uw netwerkapparaten eenvoudig beheren met de on-premise oplossing van ExtremeCloud IQ Site Engine.

Fabric Automatisering: Extreme’s IP Fabric en Fabric Connect bevatten krachtige ingebouwde automatiseringsmogelijkheden die de implementatie en provisioning van netwerkservices vereenvoudigen, zonder de noodzaak van dure of complexe externe controllers.

Breed Ecosysteem: De bedrade en draadloze oplossingen van Extreme integreren naadloos met hypervisor providers, beveiligingspartners en IoT-vendors. Dankzij deze integraties biedt Extreme u een netwerkoplossing die volledig kan worden beheerd in een multi-vendor omgeving.

Verenig, Beveilig, en Automatiseer:

Verenigen: Bereik meer met minder inspanning met de fabric netwerken die voldoen aan de behoeften van zowel ondernemingen als serviceproviders. Vereenvoudig uw netwerkactiviteiten met zelfvormende, zelfprovisionerende mogelijkheden. Configureer moeiteloos nieuwe services in uw netwerk.

Beveiligen: Ingebouwde beveiliging met hypersegmentatie minimaliseert de risico’s van rand- en IoT-apparaten die het netwerk in gevaar kunnen brengen. Een meerlaagse beveiliging voor datacenter- en serviceprovider-netwerken beschermt kritieke content.

Automatiseren: Directe installatie aan de rand vereenvoudigt de verbinding van apparaten en services met de fabric. Dit resulteert in een snellere time-to-service en vereenvoudigde operaties. Sterk geïntegreerde automatisering op maat van zowel bedrijfsnetwerken als netwerken van serviceproviders.

Vragen? Contacteer ons!

Contacteer ons gerust via [email protected] als je graag meer informatie wenst te ontvangen.

Geen reacties

Geef een reactie