Ontdek onze vendoren in onze Kappa Data Booklet 2023

Ontdek onze vendoren in onze Kappa Data Booklet 2023

Wil je een duidelijk overzicht van wat wij te bieden hebben? Ontdek onze technologiepartners en hun innovatieve, betrouwbare en flexibele IT-oplossingen in onze nieuwste booklet!

Al 25 jaar zijn wij als Kappa Data altijd op zoek naar added value voor onze klanten en leveranciers. In de beginjaren was dit puur technisch, tegenwoordig bieden we een totaalpakket met ondersteuning door middel van leadgeneratie, marketing, business development, logistieke processen en natuurlijk de technische toegevoegde waarde zoals support, training en presales support.

In onze Go to Market-strategie blijft de focus op een beperkt aantal leveranciers erg belangrijk. Tegelijkertijd zijn we natuurlijk op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

Nieuw in het portfolio zijn de oplossingen van Armis en Whalebone. Ontdek alles over onze vendoren: Juniper Networks, Barracuda Networks, Sophos, Extreme Networks, Cato Networks, Armis, CommScope Ruckus, Lancom Systems, SmartOptics, Stormshield, Whalebone, SolarWinds, One Identity, OneSpan en Allied Telesis.

We wensen u veel leesplezier en blijven uiteraard beschikbaar voor verdere vragen.

Download onze Booklet van 2023 hieronder!

Contacteer ons!

Heb je vragen? Of wil je de papieren versie van deze booklet ontvangen?

Contacteer ons gerust via [email protected] als je graag meer informatie wenst te ontvangen.

Geen reacties

Geef een reactie