One Identity Access Management: De sleutel tot veiliger toegangsbeheer

One Identity Access Management: De sleutel tot veiliger toegangsbeheer

In onze snel gedigitaliseerde wereld is toegangsbeheer cruciaal voor identiteitsgerichte beveiliging. Organisaties staan voor de uitdaging om werknemers en klanten de juiste toegang te verlenen tot systemen en applicaties, terwijl ze tegelijkertijd de veiligheid van gevoelige gegevens waarborgen. Gelukkig biedt One Identity als leverancier van Identity and Access Management oplossingen een doeltreffende oplossing! Ontdek hier alles over in deze blogpost.

 

Waarom Access Management?

In een tijd waarin identiteit de sleutel is, moet toegangsbeheer betrouwbaar en eenvoudig zijn. Gartner definieert de toegangsbeheermarkt als het vervullen van klantbehoeften voor het vaststellen, afdwingen en beheren van toegangscontroles voor interne en externe identiteiten bij interactie met verschillende applicaties, variërend van de cloud tot moderne en legacy webtoepassingen.

 

One Identity: Uitblinkend in Access management

Ontdek met One Identity de weg naar een veiligere en toegankelijkere digitale toekomst. Onze toonaangevende oplossingen voor Access Management stellen je in staat om personeels-, klant- en partnergegevens te beveiligen tegen een betaalbare prijs. One Identity biedt alles wat je nodig hebt om met vertrouwen de controle te behouden over toegangsrechten.

Kies voor One Identity en maak de sprong naar een veiliger toegangsbeheer, waar identiteit wordt erkend én beschermd. Samen creëren we een digitale omgeving waarin veiligheid en toegankelijkheid hand in hand gaan!

 

Video | Waarom Is Access Management zo populair?

Mark Logan, CEO van One Identity, bespreekt waarom Access Management zo populair is, hoe OneLogin bijdraagt aan ons Unified Identity Platform en hoe OneLogin bijdraagt aan gedragsgedreven governance.

Meer informatie?

Wil je meer te weten komen over One Identity Access Management? Voor meer informatie kan je hier terecht.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met [email protected].

Geen reacties

Geef een reactie