Let’s connect & have a drink @ CyberSec Europe 2022

Let’s connect & have a drink @ CyberSec Europe 2022

Wil je alles weten over de laatste digitale ontwikkelingen, innovaties en trends in IT? Bezoek ons op CyberSec Europe 2022 over precies een week! Leer meer over de nieuwste innovaties op het gebied van Cybersecurity op het gebied van data science, Cloud en Artificial Intelligence. Al enthousiast om langs te komen en klaar om te ontdekken wat Kappa Data en haar leveranciers te bieden hebben? Laten we starten met een sneak peek van onze sessies! Scroll naar beneden en ontdek ze!

Als je nog niet geregistreerd bent voor CyberSec Europe 2022, registreer je dan snel. Klik op de knop hieronder en ontvang je gratis ticket!

1. Cloud-migraties versnellen en beveiligen met SASE

Ontdek hoe Barracuda‘s praktische SASE, het enige cloud-native SASE-platform in de industrie, uw bedrijf zal transformeren. Deze sessie wordt gegeven door onze Pre Sales Engineer Frédéric Van Walle.

2. Beschermen tegen alle soorten e-mailbedreigingen van Layer 1 tot Layer 8

Maak kennis met de ins en outs van Barracuda‘s Total Email Protection, van spam en ransomware tot sociaal gemanipuleerde bedreigingen. Rafaël Lepoutre zal je er alles over vertellen.

3. Wees gerust met een Self Driving Network!

Het doel van Juniper Networks is om netwerken te vereenvoudigen met producten, oplossingen en diensten die de wereld verbinden. Zij zijn gespecialiseerd in AIDE en Self Driving Networks.
Bert Verschaeve vertelt jou alles over hoe je gerust kunt zijn met een Self Driving Network.

4. Cybersecurity: De Menselijke Uitdaging. Hoe versla je de hacker?

Sophos, onze go-to vendor voor het vereenvoudigen van IT-beveiliging met zijn next-generation oplossingen die netwerken, servers en apparaten beschermen, waar ze zich ook bevinden. Zij zullen zich richten op EDR/MTR. U heeft vast wel eens van deze termen gehoord, maar wilt er alles over weten?
Dirk Cipido vertelt je er meer over!

5. Wat jij verwacht van een performant netwerk, kan voor mij anders zijn. Creëer je eigen cockpit!

Ontdek eenvoudige, krachtige en veilige netwerkmonitoring samen met SolarWinds. Verkrijg controle en inzicht in uw gehele IT omgeving!
Deze sessie wordt gegeven door onze Pre Sales Engineer Frédéric Van Walle.

6. SASE for whatever’s next

Cato Networks is leverancier van ‘s werelds eerste SASE-platform en pionier in convergerende netwerken. Hiermee zijn uw IT-organisatie en uw bedrijf klaar voor wat komen gaat! Ben je er klaar voor? Ontdek hun verhaal met Bert Verschaeve.

7. Moet je de ransomware vangen of de hacker traceren? 

Het beheren en beveiligen van endpoints is een meer essentiële en uitdagende taak dan ooit. BlackBerry is een toonaangevende specialist in alles-in-één end-to-end beveiligingsoplossingen. Zij zullen zich richten op EDR en CylanceGuard.

Ontdek hoe je cyberaanvallen kunt voorkomen, detecteren en erop kunt reageren met Frédéric Van Walle.

8. Kan je een kwaliteitsleverancier van netwerken noemen die kan leveren? It’s no longer a fairytale

Benieuwd naar het switching portfolio en de voorraad van  Allied Telesis, wereldleider in IP- en Ethernet-netwerkoplossingen? Rafaël Lepoutre zal er meer over onthullen.

Want to know more about these interesting topics in detail? Don’t miss out on this event so register now!

Geen reacties

Geef een reactie