Kappa Data wordt Diamond distributeur Extreme Networks

Kappa Data becomes diamond distributor extreme

Kappa Data wordt Diamond distributeur Extreme Networks

Extreme Networks wordt een van de belangrijkste vendoren voor de Kappa Data Group. Ontdek hoe we samen onze krachten bundelen.

Met de overname van Exer wordt Extreme Networks een van de belangrijkste vendoren voor de Kappa Data Group. Door lokale kennis in elk land verder te verdiepen, versterkt Kappa Data zijn toegevoegde waarde niet alleen in technische en commerciële kennis, maar ook in logistieke kracht. Hierdoor kunnen we ook garant staan om onze partners kwalitatieve diensten aan te bieden.

De versterking van onze krachten wordt door Extreme Networks dan ook bevestigd door de benoeming van Kappa Data en Exer, onderdeel van de Kappa Data Group, als Diamond Distributeur.

Nick Leman, Manager Business Development: “Door al jaren met Extreme Networks samen te werken, en samen te groeien zijn we uiteindelijk tot dit resultaat gekomen. Ook in de toekomst gaan we verder blijven werken, samen met Extreme Networks en onze partners, om onze ondersteuning verder uit te dragen.”

Over Extreme Networks

Extreme Networks is een technologiebedrijf gespecialiseerd in netwerkapparatuur. Via strategische overnames en ontwikkelingen hebben ze zich opgewerkt tot leider binnen “Wired and Wireless networking”. Hun intelligent cloud portaal is de centrale tool geworden voor elke systeembeheerder inzake beheer, opvolging en analyse.

Als partner van Extreme Networks geniet je van veelzijdige ondersteuning, kan je vooruitstrevende technologieën aanbieden en heb je steeds een nieuw verhaal dat je kan brengen.

Meer over Extreme Networks en de samenwerking met Kappa Data lees je in het persbericht.

Geen reacties

Geef een reactie