Juniper Networks verzorgt eindgebruikerservaring met AI-Cloudoplossing

Juniper Networks verzorgt eindgebruikerservaring met AI-Cloudoplossing

Voor een zorgorganisatie zijn draadloze netwerken cruciaal. Het probleem is tegenwoordig dat veel oplossingen gebaseerd zijn op verouderde architecturen, toen smartphones, Bluetooth Low Energy en Microservices nog niet bestonden. “Hun focus ligt op connectiviteit”, volgens Steven Blees, Enterprise Sales Director Benelux bij Juniper Networks. “Wij vertrekken daarentegen vanuit een fundamenteel ander principe, namelijk de ervaring van de eindgebruiker, en zetten in op een cloudoplossing die is gebouwd op AI.” 

 

AI en Microservice Cloud-based netwerkoplossing

Onze vendor Juniper networks is traditioneel sterk in beveiligings- en netwerkproducten. Met de overname van Mist Systems kwam daar een krachtige oplossing bij. Mist Systems bouwde namelijk de eerste op AI en Microservice Cloud gebaseerde netwerkoplossing, mét een virtuele IT-assistent genaamd Marvis. “Onze filosofie is dat het niet goed genoeg meer is om te weten dat iemand niet kan connecteren of geen goede verbinding heeft, je wil weten hóe de gebruikerservaring is. Sterker nog: je wil daarop anticiperen.” Juniper monitort alle data afkomstig van gekoppelde gebruikers en devices, analyseert die informatie continu en analyseert problemen. “Is er een incident, dan weten we direct wat de oorzaak is. IT hoeft geen uren te troubleshooten, waardoor er tijd vrijkomt, wat belangrijk is in een ziekenhuis dat 24/7 operationeel is. Sterker nog: je lost problemen proactief op, voor er iemand een ticket aanmaakt.”

 

Snelle uitrol, minder tickets en meer tevredenheid 

Hoe komt dit dan tot uiting in de praktijk? Steven Blees noemt verschillende voorbeelden. “ServiceNow bijvoorbeeld ontvangt sinds de overstap op Juniper 90% minder tickets. Een andere klant geeft aan 85% sneller problemen op te lossen. Twee andere namen zijn het Jan Yperman Ziekenhuis en het Elisabeth Ziekenhuis. Zij geven allebei aan hoe belangrijk proactief inzicht is. Het is voor IT steeds lastiger om het groeiend aantal gekoppelde toepassingen en medische apparaten te beheren. Maar doordat ze proactief advies krijgen over hoe ze hun netwerk kunnen verbeteren, gaan ze veel efficiënter met tijd om. Tijd die kan gaan naar hoogwaardige taken in plaats van troubleshooting. Aangezien de architectuur gebouwd is aan de hand van microservices, hoef je je geen zorgen meer te maken over resources. Deze architectuur is doorgetrokken tot op de access points waardoor updates en patches heel snel uitgerold kunnen worden.”

© Computable

Exacte locatiebepaling 

Doordat Mist een volledige AI-engine bevat, is het mogelijk om aan de hand van slimme algoritmes nauwkeurige locatiebepaling te voorzien. “Het Jan Yperman Ziekenhuis gebruikt ons realtime locatieservicesysteem om rolstoelen, computers en andere belangrijke en waardevolle assets te traceren. Dankzij ons inzicht in dit soort stromen, kunnen we efficiënter te werk gaan. Het systeem biedt in de toekomst ook de mogelijkheid om personen met dwaalgedrag op een correcte manier te begeleiden, of wayfinding te voorzien zodat patiënten sneller hun weg vinden naar hun afspraak.” Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat er met AI en locatiebepaling mogelijk is.

Gebaseerd op het artikel van Zorgmagazine.

 

Juniper Networks organiseert voor jouw bedrijf graag een demo of test in een uitdagende omgeving, omdat ze daar het verschil maken.

Wens je wat meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Geen reacties

Geef een reactie