HiveManager Classic naar XIQ Migration Guide door Extreme Networks

extreme networks - extremecloud IQ

HiveManager Classic naar XIQ Migration Guide door Extreme Networks

ExtremeCloud IQ (XIQ) 

It’s time to say goodbye to an old friend; HiveManager Classic. Want Aerohive HiveManager Classic & HiveManager NG zijn vervangen door ExtremeCloud IQ (XIQ).

HiveManager Classic voorzag Aerohive-klanten van configuratie en 24/7 zichtbaarheid voor AP’s, switches en branch routers. Tien jaar geleden was HiveManager vooruitstrevend, omdat het zowel online cloud- als on-premises-beheer bood. Het heeft Aerohive-klanten vele jaren goed gediend, maar het is nu tijd om afscheid te nemen. Op 31 maart 2020 werd HiveManager Classic end-of-sale, hoewel er nog wel een paar jaar ondersteuning beschikbaar zal zijn. Hoewel afscheid vaak bitterzoet is, willen we alle resterende HiveManager-klanten aanmoedigen om afscheid te nemen van hun oude vriend en gedag te zeggen tegen een nieuwe vriend, ExtremeCloud™ IQ, zoals je in de afbeelding hieronder ziet.

HiveManager Classic 2 extreme

Wat zijn de voordelen van XIQ?

Voordat we de voordelen geven, is het handig om te weten dat Aerohive voor de overname door Extreme Networks begon te werken aan een next-generation cloud management platform als upgrade voor HiveManager Classic. Die oplossing staat nu bekend als ExtremeCloud™ IQ – een 4e generatie netwerkbeheerplatform dat is gebouwd op gecontaineriseerde microservices en wordt georkestreerd door een Kubernetes-infrastructuur. Duizenden HiveManager-klanten zijn al overgestapt op ExtremeCloud IQ. Waarom? Hier zijn enkele voordelen:

  • Schaalbaarheid, Elasticiteit en Veerkracht
  • Keuze: Sommige cloud oplossingen zijn alleen beschikbaar via één cloud provider
  • Zichtbaarheid
  • Eenvoud
  • Cloudificatie
  • Beveiliging
  • Cloud-Speed Innovatie
  • Big Data en Unlimited Data

Zoals je kan zien, zijn er verschillende redenen voor klanten van HiveManager Classic om over te stappen naar ExtremeCloud IQ. Download de migratiegids als je meer wilt weten over waarom je zou moeten migreren naar het toonaangevende end-to-end cloud-netwerkplatform in de sector.

HiveManager Classic naar XIQ Migration Guide

Deze Guide behandelt vele aspecten van het migratieproces. Je begint met het documenteren van het bestaande systeem, het aanpakken van eventuele licentieproblemen, het verifiëren van de compatibiliteit van apparaten, het maken van back-ups en het herstellen van een deel van het Classic-systeem, het configureren van XIQ en het plannen van een uitval om apparaten systematisch site voor site te migreren. Jij bepaalt de impact van de uitval. Alle configuratie is vooraf voltooid zonder het bestaande productienetwerk te beïnvloeden. Dit is een uitgelezen kans om af te stappen van oude configuraties en je setup te vereenvoudigen.

Geïnteresseerd? Laat het ons weten en download de Guide!

Geen reacties

Geef een reactie