Laden Evenementen

« Terug naar het overzicht

  • Dit evenement is voorbij.

Uw flexibele en onderhoudsarme one-step Firewall Management platform voor Barracuda Firewalls

april 20, 2021 @ 16:00 - 17:00

Gratis
Webinar Barracuda ccFLEX

Flexibiliteit! Dat is waar het allemaal om draait voor u de partner en uw eindklant!

Dit platform stelt u en uw klanten in staat om uw Barracuda CloudGen Firewall installatiebasis op een zeer eenvoudige en flexibele manier te beheren, te controleren, te monitoren en te onderhouden.

ccFLEX is een volledig As A Service-model voor firewall, licenties en managementlaag die per maand kunnen worden afgenomen. Vanaf nu kunt u eenvoudig uw firewall huren met alle benodigde security licenties + een zeer snelle Kappa Data support service.

Enkele kenmerken

  • Kappa Data is officieel distributeur van OneLogin – Hun Identity and Access Management-oplossing is volledig geïntegreerd in het ccFLEX-platform.
  • Daarnaast heeft Kappa Data een monitoring tool ontwikkeld waarmee elke gebruiker van de oplossing zowel zijn apparaten als zijn licenties kan monitoren.
  • Firmware as a service – On-demand Kappa Data zorgt voor het up-to-date houden van de firmware van de firewall voor partners die een echte zorgeloze oplossing willen hebben. Deze extra service zorgt ervoor dat uw firewall altijd het hoogste niveau van bescherming heeft en dat u gebruik kunt maken van de nieuwste features.
  • Tot slot voegt Kappa Data nog heel wat extra’s toe op het vlak van interventie wanneer een firewall faalt, of een reseller een extra handje nodig heeft.

Wilt u meer details weten over alle in’s en out’s van ons ccFLEX-aanbod?
We organiseren een speciaal webinar op 20 april om 14.00 uur.
Schrijf u hier in!  

Deze webinar is geschikt voor sales, pre-sales en engineers bij reseller partners. De webinar zal maximaal 1 uur van uw tijd in beslag nemen.
Dit webinar is gratis en is enkel beschikbaar bij uw favoriete distributeur Kappa Data!

Kunt u niet wachten? Contacteer onze [email protected] voor info en prijzen!

Logo ccFLEX

Gegevens

Datum:
april 20, 2021
Tijd:
16:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Go to meeting or Go to webinar
Telefoon
+32 (0)9 243 42 10