Laden Evenementen

« Terug naar het overzicht

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Gun jezelf totale endpoint bescherming

juni 3, 2021 @ 10:00 - 11:00

Bescherm je endpoint apparaten en servers tegen de nieuwste cyberbeveiligingsbedreigingen met de beste bescherming en ongeëvenaarde zichtbaarheid van SOPHOS. SOPHOS Central Intercept X Advanced combineert de producten Sophos Central Endpoint Protection en Intercept X in één.  Je profiteert van zowel de traditionele antivirusfunctie als van de technologie “CryptoGuard”. Deze detecteert malware zodra het probeert bestanden op de computer te versleutelen en stopt dit proces onmiddellijk. Bestanden die al zijn versleuteld worden vervolgens automatisch hersteld, zodat er geen gegevensverlies optreedt.

Groei je servicebedrijf met Sophos MSP-producten die beschikbaar zijn voor maandelijkse facturering

Jouw reis naar een beheerde beveiliging begint met SOPHOS. Binnen enkele seconden kun je het implementeren en naast bestaande endpoint software uitvoeren. Hierdoor kun je klanten kennis laten maken met de MSP-voordelen zonder dat je hun huidige oplossingen hoeft te verwijderen. In slechts een paar eenvoudige stappen kun je beginnen met het beveiligen van jouw klanten. De maandelijkse facturering voor SOPHOS “pay-as-you-go”, en de self-provisioned licensing stelt je in staat om klanten te werven en diensten direct in en uit te schakelen.

Spreker

Dirk Cipido, Business Development Manager bij Kappa Data

Wil je meer weten over deze beveiligingsoplossing van SOPHOS? Doe mee aan onze webinar en laat je informeren!

Doe jij mee met de #GETOUTANDMOVE campagne? Dan ontvang je 50 beloningspunten met jouw deelname. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Schrijf je in

Gegevens

Datum:
juni 3, 2021
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorie:

Locatie

Go to meeting or Go to webinar
Telefoon
+32 (0)9 243 42 10