Laden Evenementen

« Terug naar het overzicht

 • Dit evenement is voorbij.

Tailor Made Administrator Training for End User Company – Security Awareness Training, 25/01/2022

januari 25, 2022 - januari 26, 2022

€650
Phishline Administrator Training Kappa Data

Waarom

Aangezien je dit leest, moet je niet meer overtuigd worden dat gebruikers getraind moeten worden. Meer nog, je bent van plan deze verantwoordelijkheid zelf op te nemen. Barracuda Security Awareness Training is een platform waarmee je zogezegde phishing mails kan versturen om het gedrag van de gebruikers te analyseren. Hetzelfde kan je doen met SMS, gesproken berichten of USB sticks.

Er zit ook een aantal korte filmpjes in met uitleg aan de gebruiker, met daarin tips & tricks. Aanvullend kan je ook een examen opstellen om te polsen of de gebruiker alles goed begrepen heeft.

Wanneer je het platform voor de eerste keer bekijkt, zal je merken dat het niet helemaal intuïtief is. Eén en ander is wel belangrijk vooraf te weten zodat je achteraf niet geconfronteerd wordt met de gevolgen van een valse start.

Inhoud

De opleiding bestaat uit 3 delen:

 1. Samen opzetten van het cloud platform (remote)

Dit wordt relatief lang voorafgaan aan de opleiding zelf gedaan en gebeurt a.d.h.v. verschillende contactmomenten. Dit kan via mail, telefoon of Teams gebeuren.

 1. De opleiding zelf (on-site)
 2. De eerste campagne samen maken (remote)

Dit duurtijd hangt af van de gewenste campagne en het aantal vragen. Het kan tot een paar uur duren vooraleer de campagne goed vertrokken is. De opvolging achteraf maakt geen deel meer uit van deze administrator training.

In de administrator opleiding zelf leer je de voornaamste zaken uit het platform kennen om een campagne op te maken. Volgende zaken komen aan bod:

 • Adresboeken
 • Email templates gebruiken en manipuleren
 • Landing pages gebruiken en manipuleren
 • Een campagne maken, plannen en opvolgen
 • SMS campagne maken
 • USB wordt kort aangehaald
 • Maken van een eigen examen
 • Hoe maak je een efficiënte campagne?
 • Hoe kan je de gebruiker onmiddellijke feedback geven?

De grootste valkuil bij het maken van campagnes is de focus om de gebruiker in de val te lokken. Het eerste wat je in de training leert, is dat je doel is om de gebruikers te trainen. Net zoals een klassieke schoolse opleiding start je niet met een moeilijk examen maar bouw je geleidelijk op.

Doelpubliek

Technische personen die het beheer van het platform “Security Awareness Training” op zich zullen nemen. Sterk aangewezen is dat ze de werking van het bedrijf en de gebruikers een beetje kennen. Dit is niet nodig voor de opleiding maar wel om gerichtere campagnes te maken.

Vereisten

 • Voor de initiële configuratie (1e deel) is een medewerker vereist met volwaardige toegang tot DNS en Active Directory (of Azure AD) indien van toepassing.
 • Een licentie van het platform moet reeds actief zijn.
 • Het telefoonnummer moet reeds actief zijn indien SMS’en getest moeten worden.

Methodologie

Deze training duurt 1 dag en wordt klassikaal gegeven.

Trainer

Frédéric Van Walle, Pre-sales Engineer met jaren ervaring in training en lesgeven.

Evaluatie

Evaluatie is een continue proces bij Kappa Data, dus uw feedback zal gevraagd worden tijdens de opleiding. Op het einde van de opleiding zal u ook een volledige enquête ontvangen waarin u uw feedback kan toevoegen.

Prijs

€650/per persoon

Beste deelnemer, verdere informatie met toegangslink voor de online training zal u 48 uur op voorhand toegestuurd worden. Wij danken u voor uw begrip.

Schrijf je in!

Gegevens

Begin:
januari 25, 2022
Einde:
januari 26, 2022
Kosten:
€650
Evenement Categorie:

Locatie

Hybrid Event: Kappa Data HQ + Online
Grote Steenweg 18
De Pinte, 9840 België