Laden Evenementen

« Terug naar het overzicht

  • Dit evenement is voorbij.

Een totaaloplossing voor vandaag: BlackBerry Spark Webinar – Kappa Data

januari 28, 2021 @ 11:00 - 12:00

Gratis

Een totaaloplossing: BlackBerry Spark

BlackBerry webinar 

Unified Endpoint Security (UES) Suite is een beveiligingsoplossing die is ontworpen voor de nieuwe realiteit. Terwijl andere leveranciers delen van het cyberbedreigingsprobleem aanpakken, biedt BlackBerry Spark UES Suite een echte AI-gedreven oplossing voor Zero Trust met volledige dekking over het hele spectrum van apparaten, netwerken, apps en mensen. Het resultaat van deze Zero Trust-aanpak is een Zero Touch-ervaring, die de beveiliging verbetert zonder de productiviteit van de gebruiker te onderbreken.

De BlackBerry Spark Suite is een one-stop-shop voor unified endpoint security (UES) en unified endpoint management (UEM). Het ondersteunt alle apparaattypes en eigendomsmodellen. Door gebruik te maken van AI, machineleren en automatisering biedt BlackBerry Spark UES Suite een verbeterde preventie en sanering van cyberdreigingen, terwijl de zichtbaarheid op alle eindpunten wordt verbeterd en het beheer wordt vereenvoudigd.

Ontdek alles wat u moet weten tijdens dit 1 uur durende webinar gewijd aan de BlackBerry Cyber Suite. Alle aanwezigen ontvangen ook een TakeAway voucher, geniet s’avonds van een lekker maaltijd aangeboden door BlackBerry!

Meer informatie en de toegangslink voor het webinar wordt 48 uur van tevoren naar u toegestuurd. Zorg ervoor dat u zich registreert en op de hoogte blijft!

Publiek

Deze webinar is interessant voor decision-makers, CISO-level en resellers die meer kennis willen halen uit BlackBerry en Zero Trust Security.

Uw spreker

Uw spreker voor het webinar: Roger Sels, Vice President Solutions EMEA bij BlackBerry.

Schrijf je in

Gegevens

Datum:
januari 28, 2021
Tijd:
11:00 - 12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Go to meeting or Go to webinar
Telefoon
+32 (0)9 243 42 10