Dit was Kappa Day 2023!

Dit was Kappa Day 2023!

25 jaar van geweldige samenwerkingen, onvergetelijke avonturen en zakelijk succes – dat vierden we vorige week tijdens Kappa Day 2023. Samen hebben we gelachen, gedanst en getoost op deze mijlpaal! Bedankt om samen met ons te klinken op 25 geweldige jaren. 

Herbeleef Kappa Day 2023, de perfecte mix tussen Business en Pleasure, met deze leuke foto’s!

 

Business Part

Patrick Casteels en Chris Willems trapten het business gedeelte af met een inspirerende welkomstspeech, gevolgd door drie boeiende panel sessies over Identity (Beyond Passwords), Security (Balancing Act) en Networks (The AI Takeover in Network Operations). Tien fantastische sprekers deelden hun interessante inzichten en visies. Onze geweldige moderator, Dirk Denoyelle, leidde de sessies op een sprankelende manier en met de nodige dosis humor.

Hartelijk dank aan onze fantastische sprekers: Erik van Harten, Alexander Nonikov, Judah Van Wees, Peter Mackenzie, Walter Bioch, Rob Schiepers, Adam Wright, Steven Blees, Frank Baeyens, Wim de Houwer, Nick Leman, Frédéric Van Walle en Koert Martens.

After business comes… Pleasure!

Na het business gedeelte was het tijd om te ontspannen en te genieten! We werden getrakteerd op een verrukkelijke walking dinner met verfrissende drankjes. Terwijl we smulden, werden we getrakteerd op prachtige live muziek van Blueberry Diamond. Hierna was het tijd om onze dansschoenen aan te trekken. We hebben gedanst tot in de late uurtjes, de ideale manier om deze onvergetelijke dag af te sluiten in de Event Lounge in hartje Brussel. Onze foto’s spreken voor zich…

Ons 25-jarige bestaan werd in beeld gebracht in onze video “Kappa Data The Movie”. Het Kappa Data verhaal werd op een unieke wijze verteld werd door onze Kappa Data medewerkers. Er werden heel wat interessante weetjes vrijgegeven die zelfs nieuw waren voor de ander collega’s.

Voor wie dit nog niet had zien verschijnen: twee leuke figuren zorgden voor het nodige entertainment. Gekleed in een futuristische outfit, begeleidden ze de aanwezigen en toonden hun danskunsten. Ze symboliseerden het feit dat Kappa Data vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaat.

Niet alleen het management, maar ook onze collega’s werden in de spotlight gezet. Vooral de werknemers die al meer dan 10 jaar bij Kappa Data werken. Natuurlijk konden de vrouwen van Patrick en Chris, Sus en Veerle, niet ontbreken. Want achter elke succesvolle man staat een sterke vrouw!

Bedankt aan onze vendoren

We willen onze geweldige vendoren bedankten, die onze Kappa Day 2023 mogelijk hebben gemaakt!

Allied Telesis Armis Barracuda Cato Networks RUCKUS Networks Extreme Networks Juniper Networks One Identity SolarWinds en Sophos.

Bedankt om met ons te connecten!

Aan iedereen die aanwezig was of heeft meegeholpen om dit evenement te realiseren, willen we nog eens uit de grond van ons hart bedanken!

Op naar de volgende evenementen en festivities!

 

Benieuwd naar alle foto’s? Neem dan snel een kijkje in ons Facebook-album!

Geen reacties

Geef een reactie