3% verhoogde efficiëntie in het magazijn van Bonduelle

3% verhoogde efficiëntie in het magazijn van Bonduelle

Het magazijn van Bonduelle in San Paolo (Italië) werd 3% efficiënter gemaakt met de Pozyx Ultra-wideband (UWB) oplossing. De Pozyx technologie zorgt ervoor dat de pallets altijd op de juiste plaats staan, waardoor het aantal misplaatste goederen wordt verminderd en het bedrijf tijd en geld bespaart.

Bonduelle is een belangrijke speler in de productie van verwerkte groenten. In hun San Paolo fabriek worden dagelijks honderden kilo’s verse groenten verwerkt en er worden gemiddeld 1.400 pallets verplaatst. Foutief geplaatste pallets zijn zowel tijdrovend als kostbaar, wat zeer nadelig is voor een proces dat uiterst tijdgevoelig is.

Bonduelle heeft geëxperimenteerd met verschillende technologieën die in staat zijn om pallets met een betere precisie te identificeren. Zij concludeerden dat de Pozyx UWB technologie de meest gebruiksvriendelijke installatie en de beste nauwkeurigheid biedt. Sinds het gebruik van deze oplossing is de efficiëntie van het bedrijf met 3% toegenomen, waardoor Bonduelle honderden uren per magazijn per jaar bespaart.

Bonduelle heeft het systeem ook geïmplementeerd in een tweede magazijn in Battipaglia, Italië. Lees meer over de Pozyx UWB technologie en de implementatie ervan in onze case study.

Download de case study

Geen reacties

Geef een reactie