Allied Telesis presenteert nieuwe case study bij Excentis

Allied Telesis presenteert nieuwe case study bij Excentis

Excentis, gespecialiseerd in netwerktechnologieën, biedt wereldwijd producten van wereldklasse en onafhankelijke expertise in test- en trainingsdiensten. In de zoektocht naar oplossingen om dit dienstenportfolio aan te vullen, willen zij hoogwaardige en op maat gemaakte testen ontwikkelen. Daarom kozen zij voor Allied Telesis als een van hun technologiepartners. “Allied Telesis is de perfecte match voor wat we zochten”, aldus Dries Decock, COO bij Excentis. Ontdek hun verhaal in onze nieuwe case study!

Over Excentis

De missie van Excentis is het bevorderen van het netwerk van vandaag en de weg vrijmaken voor het netwerk van morgen. Hun sterke visie is om een toonaangevende partner te zijn in toegangsnetwerken door onze klanten te helpen bij het valideren van kwaliteit, het meten van prestaties en het opsporen van problemen. Wij richten ons op innovatie en langdurige relaties met klanten, partners en medewerkers. We stimuleren een positieve verandering naar een meer duurzame verbonden en samenwerkende wereld. Dries (Excentis): “We bouwen graag langetermijnrelaties op met onze klanten en leveranciers. Oorspronkelijk lag onze focus op kabelnetwerken, maar we richten ons steeds meer op andere technologieën zoals glasvezel en 5G.”

Excentis koos voor Allied Telesis om hun product ByteBlower uit te breiden. Deze Network Traffic Generator helpt bij het snel beoordelen van prestaties en stabiliteit. Hun focus ligt heel duidelijk op het testen van de producten voordat ze in het netwerk komen. Ze richten zich vooral op de toegangsnetwerken en verschillende technologieën.

Waarom Excentis koos voor Allied Telesis

Excentis gebruikte Allied Telesis in hun eigen netwerk, daar begon het allemaal mee. Ze waren zeer tevreden over de kwaliteit en merkten een stabiel netwerk, configureerbaar en een uptime van 99,9%. Dries (Excentis): “Allied Telesis sloot perfect aan bij wat we zochten. Ze boden ook de mogelijkheid om hun producten telkens te testen. Daar hebben we gebruik van gemaakt, maar we hebben nooit iets hoeven terug te sturen. Allied Telesis gaat heel zorgvuldig te werk en zorgt vooraf dat er een match is met de producten.” De kwaliteit was de grote winst voor Excentis. Betrouwbare producten zijn voor hen erg belangrijk. “Daarnaast heeft Allied Telesis een breed scala aan verschillende combinaties van switches met hoge snelheden en allerlei soorten poorten. Ook de match met de features zoals de VLAN translation, die combinatie heeft ons doen kiezen voor Allied Telesis”, aldus Dries (Excentis).

Samen met Allied Telesis, gespecialiseerd in high-end IP Ethernet end to end netwerkoplossingen, promoot Excentis hun toegangsnetwerken.

Lees hun volledige verhaal in onze case study via onderstaande knop.

Geen reacties

Geef een reactie