Alles wat je moet weten over de Sophos CS Switch Series

Sophos Switch

Alles wat je moet weten over de Sophos CS Switch Series

Sophos CS Switch Series (CS staat voor Central Switch) is een serie van cloud-managed access layer netwerk switches voor beheer in Sophos Central console. De serie zal bestaan uit 10 modellen.

CS Model overzicht

Sophos biedt twee verschillende series van switches:

  • 100 Serie modellen bieden 1 GE Ethernet poorten plus ofwel SFP of SFP+
  • 200 Serie modellen zijn uitgerust met 2,5 GE poorten plus SFP+
  • Elke serie omvat modellen met 8, 24, en 48 poorten
  • Sophos Switch Support en Services wordt per eenheid verkocht en geeft klanten recht op: Sophos Centraal Beheer, Advance RMA, 24×7 telefonische ondersteuning en firmware-updates

Opmerking: De 24- en 48-poorts modellen in de 200-serie zullen naar verwachting tegen midden 2022 beschikbaar zijn.

Sophos-switches kunnen lokaal worden geconfigureerd via de webinterface, SNMP of CLI (opdrachtregel). Maar beheer in Sophos Central wordt aanbevolen. Zo heeft u in 1 console uw XGS firewalls, APX access points en CS switches.

Alleen hardware

(zonder abonnement)

Alle modellen worden geleverd met een beperkte levenslange garantie (min. 5 jaar) inbegrepen in de hardwareprijs. Eveneens inbegrepen in de aankoopprijs van uw hardware is lokaal Web/CLI/SNMP-beheer. De lokale GUI (ook beschikbaar in donkere modus) is beschikbaar in negen talen en u hebt toegang tot de volledige functieset en alle configuratieopties van uw switch vanaf de allereerste release.

Centrale Switch Support en Service

(met abonnement)

Sophos Central Management is een aanbevolen abonnement om de Sophos switch te kunnen beheren via Sophos Central. Sophos Central biedt een enkel venster om uw switches te beheren naast uw andere Sophos beveiligingsoplossingen, maar met beperkte configuratie bij de eerste release. Sophos stelt de prijs voor ondersteuning en service hier op 10% van de hardware prijs voor 1 jaar en op 8% voor een 3 jarig los support abonnement.

  • Geavanceerde vervanging RMA
  • 7 × 24 telefonische ondersteuning
  • Firmware-updates

Beschikbaarheid

Sophos zal naar verwachting de eerste modellen in januari 2022 kunnen leveren, maar het aantal eenheden is op toewijzing en dus beperkt beschikbaar. Houdt u er rekening mee dat op het moment van lancering geavanceerde functies zoals Synchronized Security of XDR/MTR connectoren niet beschikbaar zullen zijn. Maar die zullen uiteindelijk beschikbaar komen in een latere firmware-update.

Bekijk de switches, of vergelijk ze zelfs op de website van Sophos!

Geen reacties

Geef een reactie