Laden Evenementen

« Terug naar het overzicht

  • Dit evenement is voorbij.

Kappa Day 2023

oktober 26, 2023 @ 14:00 - 23:59

Gratis

Dit jaar bestaat Kappa Data Group maar liefst 25 jaar en dat vieren wij graag samen met jou! Wij nodigen jou graag uit voor hét zakelijke netwerkevenement van het jaar, Kappa Day 2023! Een feestelijke middag en avond vol toekomstplannen, networking en een afsluitend feestje. Vier jij dit samen met ons op donderdag 26 oktober 2023?

Reserveer jouw plekje vandaag nog voor een onvergetelijke ervaring vol networking en boeiende discussies. Drie verschillende thema’s komen aan bod, zodat er voor elk wat wils is.

Wij nodigen je graag uit voor onze Kappa Day op 26 oktober 2023 in Brussel. Dit uniek evenement met een mix van Business & Pleasure wil je niet missen!

Jij bent uitgenodigd op 26 oktober 2023

Als je al eens bij een van onze evenementen bent geweest, weet je ook dat Kappa Data een gevestigde reputatie heeft: jou de beste gelegenheid bieden om te netwerken met medebezoekers en andere partijen verbonden aan Kappa Data, geweldig eten en verfrissende drankjes, goede muziek om je dansbenen los te gooien,…

Laten we samen het glas heffen op ons 25-jarige jubileum!

Business & Pleasure

Neem deel aan dit unieke evenement waarin Business & Pleasure centraal staan. Waarom kiezen tussen zaken en plezier als het ook allebei kan? Dit evenement biedt het beste van beide werelden, zodat je een balans kunt vinden tussen professionele vooruitgang en ontspanning. Ga overdag helemaal op in de interessante discussies en sessies van erkende experts en invloedrijke pannelleden en stap dan naadloos over in een avond vol ontspanning en gezelligheid.

Binnenkort delen wij de agenda van Kappa Day 2023. Stay tuned!

Ain’t no party like a Kappa Data party! Schrijf je in en ervaar het zelf!

Bekijk onze video om in de stemming te komen!

Vink 26 oktober aan in je agenda voor een geweldig event vol Business & Pleasure! Schrijf je nu in!
We kijken uit naar je komst!

Gegevens

Datum:
oktober 26, 2023
Tijd:
14:00 - 23:59
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Eventlounge Brussels
Generaal Wahislaan 16/F
Schaarbeek, 1030 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie