Laden Evenementen

« Terug naar het overzicht

  • Dit evenement is voorbij.

Cato Networks Test Drive, 17/08/2023

augustus 17, 2023 @ 9:00 - 14:00

Gratis

Heb je de oplossingen van Cato Networks al bekeken, maar wil je graag wat praktijkervaring opdoen samen met onze technische experts? 

Kom dan op donderdag 17 augustus naar De Pinte voor ons Cato Networks “Test Drive” evenement. Onze workshop is de perfecte gelegenheid om met het Cato Networks platform aan de slag te gaan en verschillende use cases te verkennen. Dit alles terwijl je persoonlijk instructie en begeleiding krijgt van experts, zodat je de kracht van SASE volledig begrijpt. Wil jij deze interessante namiddag niet missen? Schrijf je dan nu in en ontdek hoe je een Cato socket kan configureren en naar de Cato Cloud kan doorstromen. 

Cato Networks
Cato Networks is een pionier in de convergentie van netwerken en beveiliging in de Cloud. Cato is afgestemd op het Secure Access Service Edge-framework (SASE) van Gartner en heeft als visie het leveren van een vooruitstrevende veilige netwerkarchitectuur die de complexiteit, kosten en risico’s elimineert die geassocieerd worden met verouderde IT-benaderingen op basis van onsamenhangende oplossingen. Met Cato kunnen organisaties elke gebruiker veilig en optimaal verbinden met elke toepassing – waar ook ter wereld. De cloud-first architectuur stelt Cato in staat om snel nieuwe mogelijkheden in te zetten en een optimale beveiligingsaanpak te handhaven, zonder enige inspanning van de IT-teams. Met Cato zijn je IT-organisatie en bedrijf klaar voor de toekomst.

Agenda 

  • 09:00 – Welkom
  • 09:30 – Overview of Cato
  • 10:00 – Test Drive with labs
  • 12:00 – Lunch
  • 14:00 – Wrap-Up

Vergeet jouw laptop niet!

Prijs
Gratis

Spreker
Frédéric Van Walle, Pre-Sales Engineer bij Kappa Data, zal deze Test Drive begeleiden.

Locatie
Dit event zal doorgaan in Kappa Data HQ in De Pinte.

Taal
Engels of Nederlands

Schrijf je nu in!

Gegevens

Datum:
augustus 17, 2023
Tijd:
9:00 - 14:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Kappa Data HQ
Grote Steenweg 18
De Pinte, Oost-vlaanderen 9840 Belgium
+ Google Maps
Telefoon
+32 (0)9 243 42 10
Bekijk de site van Locatie