Telemarketeer

Your profile

Je bent een enthousiaste starter die commercieel wil werken. Diploma’s zijn minder belangrijk dan de wil om te slagen in de functie. Je hebt een heldere stem, grondige kennis van het Nederlands is vereist. Kennis van Frans is een extra troef. Telefoonwerk is jouw ding.

What we have to offer

Kappa Data biedt je een voltijdse job (kantooruren) met vaste optie in een dynamisch sales team met fijne collega’s, een aantrekkelijk salaris met extra legale voordelen en doorgroeimogelijkheden op middellange termijn.

Your function

In je telemarketing functie analyseer je data en ga je die data gebruiken voor gerichte belcampagnes waar je leads genereert voor ons sales team. Elke campagne wordt voorafgegaan door een degelijke opleiding waarin een call script wordt uitgeschreven voor de campagne in kwestie.

Deze campagnes kunnen heel divers zijn; je komt telefonisch in contact met een brede waaier aan bedrijven waarin je je creativiteit optimaal kan gebruiken om tot het gewenste resultaat te komen. Je verwerkt de resultaten in Salesforce en werkt met je teamleader naar een zo optimaal mogelijk rendement.

Deze job is een ideale startersjob voor mensen die commerciële skills willen ontwikkelen in een professionele werkomgeving. Je kan op termijn doorgroeien naar een echte sales functie binnen Kappa Data.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.