SOPHOS MANAGED SERVICE PROVIDER

Breid je service business uit met Sophos-producten die beschikbaar zijn voor maandelijkse facturering. 

Sophos MSP Connect Flex biedt je de mogelijkheid om servicegerichte prijzen te integreren in een enkel maandelijks factureringsrapport, dat wordt geleverd via het Sophos Central - Partner Dashboard. Bovendien integreert Sophos Central met populaire PSA-tools voor facturering, waardoor je jouw return on investment maximaliseert door rechtstreeks te integreren met tools die je al bezit.


ONE Security Vendor

Met één leverancier, één programma en één beveiligingsportfolio kun je je klanten voorzien van bewezen en uitgebreide bescherming die wordt beheerd vanaf één eenvoudig beheerplatform. We maken het gemakkelijk om nieuwe beveiligingsdiensten te implementeren, beheren en verkopen, waardoor je inkomsten groeien en je kosten dalen.

ONE Management Dashboard

Eén dashboard waarmee MSP zowel maandelijkse als jaarlijkse klanten kunnen beheren. Een overzicht over al je klanten - wie gebruikt wat en wie probeert iets uit. Een alles-in-één overzicht voor de status van je bedrijf en kansen, zoals cross-selling, up-selling, proefversies en vernieuwingen.

ONE Flexible Program

Sophos categoriseert hun MSP-producten als volgt: Apparaten, Draadloos, Service, Servers, Licenties op basis van gebruikers. Het aantal gebruikers in je klantenbestand en over de producten bepaalt de licentieaggregatie (het totale aantal activa)! Dit bepaalt je prijs per product per maand. Om het totale gebruik voor de MSP te berekenen, worden alle klantgebruiken bij elkaar opgeteld: dit is het totale maandelijkse gebruik van de MSP

Volg deze webinars om op de hoogte te blijven

Maandelijkse MSP Webinar

Sluit je aan bij de maandelijkse MSP-enablement-webinar van Sophos, die de basis behandelt voor nieuwe MSP-partners en de nieuwste updates en tricks voor alle partners bespreekt.

Workshops & Webinars voor partners

Cyberdreigingen evolueren voortdurend. Nu kun je je kennis uitbreiden om die uitdagingen aan te gaan met onze nieuwe doorlopende workshops en webinars.

Kappa Data Value Add MSP Diensten

Verhoog uw omzet en verlaag kosten met Sophos MSP

Wij bij Kappa Data maken het eenvoudig voor onze resellers om jaar na jaar de omzet te laten groeien met Sophos door hen te ondersteunen bij elke stap met toegewijde kanaalverkoop, technische en marketingmiddelen. Als uw toegevoegde waarde distributeur biedt Kappa Data hardwarelogistiek, kan kredietvoorwaarden verstrekken en factureert u uiteindelijk voor het gebruik van uw maandelijkse licenties in totaal. Ons sales team staat voor u klaar om u ondersteuning en advies te geven over Sophos-licenties, partnerprogramma's en om u te helpen bij het implementeren, beheren en verkopen van nieuwe beveiligingsdiensten, waardoor uw omzet wordt vergroot en uw kosten worden verlaagd.

Bekijk hieronder de demo

Sophos MSP Connect: Hoe werkt het?

Aan de slag met Sophos MSP

Neem de sprong en volg deze drie stappen. Eenmaal aangesloten kunt u beginnen met de verkoop van uw eerste MSP-beveiligingsproduct.

1

MSP-aanvraag en acceptatie T&C's

  • Bewezen managed services business
  • MSP connect aanvraag goedkeuring-link

Opmerking: Alleen beheerders van partnerportals kunnen de voorwaarden van MSP Connect bekijken en accepteren op de Sophos Partner Portal.

2

Complete Sophos MSP Flex Training webinars

  • SC001 - Verkoop fundamenten
  • MSP01 - Sophos MSP Connect

3

Sophos & Distributeur Goedkeuring

  • Kappa Data kan kredietvoorwaarden bieden na financiële goedkeuring

Waarom een MSP partner worden?

De facturatie voor MSP Connect FLEX is op basis van betalen naar gebruik, en de zelfbedieningslicenties stellen je in staat om klanten aan boord te brengen en diensten direct in en uit te schakelen.

Voordelen van MSP Connect

Eenvoudige beveiliging voor MSP

• Gebaseerd op Sophos Central

• Beveiligingsdiensten voor: Endpoint, Server, Web, Mobile and Devices (XGFW) Sophos Wi-Fi, Email Beveiliging en meer!

Gecentraliseerd beheer via Sophos Central

• Integratie met ConnectWide of andere RMM-tools voor facturering

• Partners kunnen licenties distribueren wanneer en waar hun klanten ze nodig hebben

• Sophos Central-partners biedt zichtbaarheid voor alle oplossingen en klanten in één weergave

On-boarding en technische ondersteuning

• Sophos Central Sales Consulent & MSP Sales training en certificering

• Co-branded marketing middelen

• 24/7 MSP Connect VIP ondersteuning

MSP Connect met Flex: Maandelijkse facturering op basis van gebruik

• On-Demand nieuwe klanten toevoegen en eenvoudig up-sell / cross-sell van nieuwe services

• Maandelijkse gezamenlijke facturering afgestemd op de MSP inkoopmethode

• 24x7 MSP Flex-ondersteuning met een toegewijde Technical Account Manager (TAM) 

Klik hier voor ondersteuning