Delta Electronics

Wie?

Specialist in Uninterruptible Power Supplies en datacenterinfrastructuuroplossingen

Wat?

Agilon range: voor pc's en randapparatuur

Amplon range: voor servers en netwerkapparatuur

Ultron range: voor datacenters en industriële installaties

Modulon range: voor modulaire UPS-systemen die schaalbaarheid en redundantie bieden in een 19” rack

Voordelen?

Meer dan 25 jaar UPS-ervaring

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Schaalbaar en flexibel

Wereldwijd branchespecifieke oplossingen

Wie is Delta Electronics?

Delta Electronics biedt al meer dan 25 jaar een breed scala aan Uninterruptible Power Supplies (UPS) én beheersoftware die het kritieke vermogen leveren om de bedrijfskritische applicaties van haar klanten te beschermen.

Daartoe behoren onder meer branchespecifieke oplossingen voor ondernemingen van wereldklasse op het gebied van halfgeleiders, opto-elektronica, voedselverwerking, financiën, petrochemie en telecommunicatie.

Delta Electronics portfolio

Het Delta Electronics portfolio omvat producten van Uninterruptible Power Supplies (UPS) tot datacenterinfrastructuuroplossingen – InfraSuite – met een uitgebreid dienstenaanbod.

De UPS van Delta Electronics fungeert als een geavanceerde energiemanager die computers beschermt tegen problemen zoals spanningsverlies en -pieken, totale stroomuitval en frequentieverschillen.

Wat zijn de voordelen van Delta Electronics?

De UPS-oplossingen van Delta Electronics zorgen niet alleen voor ononderbroken processen met ongeëvenaarde betrouwbaarheid, maar voldoen ook aan de groeiende zakelijke eisen van bedrijven met uniek ontworpen schaalbaarheid en flexibiliteit.