BlackBerry

Wie?

Expert in all-in-one endpoint management en security software

Pionier in cyberbeveiliging dankzij integratie van AI, Machine Learning en Automation

Wat?

Endpoint Protection

Endpoint Detection and Response (EDR)

Mobile Threat Detection (MTD)

User & Entity Behavior Analysis

Data Loss Prevention (DLP) Secure Gateway

Voordelen?

Compleet end-to-end security management platform

Overzicht van alle endpoints en gebruikers

“Zero-hour” defense dankzij AI en Machine Learning

Wie is BlackBerry?

Na de iconische mobiele telefoons begin jaren 2000, spitste BlackBerry zich vanaf 2016 volledig toe op endpoint management en security software.

Mede dankzij de overname van pionier Cylance in 2018 integreert het bedrijf nu naadloos Artificial Intelligence en Machine Learning in zijn cyber security software. Zo blijft BlackBerry cybercriminaliteit steeds tal van stappen voor.

BlackBerry’s leuze is dan ook “Zero Trust Security”. De software vertrouwt niets of niemand op het netwerk tot deze volledig gecheckt zijn door de BlackBerry Spark® beveiligingssuite.

Welke oplossingen biedt BlackBerry aan?

Eindpunten beheren en beveiligen is essentiëler en uitdagender dan ooit. BlackBerry is toonaangevend specialist in all-in-one end-to-end security oplossingen.

De BlackBerry Spark® Suites software maakt gebruik van AI, machine learning en automatisering om verbeterde cyberbedreigingspreventie te bieden.

Bovendien biedt de software u waardevolle inzichten en zichtbaarheid om alle gebruikers en endpoints te beheren, zelfs persoonlijke laptops en smartphones.