Telemarketing specialist

Join our team - telemarketing specialist

Telemarketing specialist

Voor de uitbreiding van ons sales & marketing team zoekt Kappa Data op korte termijn naar een telemarketeer (M/V).

Wie is Kappa Data?

Kappa Data is officieel distributeur van oplossingen voor IT -beveiliging en IT -infrastructuur gericht op doorverkopers die voornamelijk actief zijn in het middelgrote en zakelijke segment. Naast de verkoop van producten, biedt Kappa Data een breed gamma aan diensten: trainingen, configuratie-assistentie, pre- en postale ondersteuning, marketingondersteuning,…

Wat is de jobinhoud?

In je telemarketing functie analyseer je data en ga je die data gebruiken voor gerichte belcampagnes waar je leads genereert voor ons sales team. Elke campagne wordt voorafgegaan door een degelijke opleiding waarin een call script wordt uitgeschreven voor de campagne in kwestie.

Deze campagnes kunnen heel divers zijn; je komt telefonisch in contact met een brede waaier aan bedrijven waarin je je creativiteit optimaal kan gebruiken om tot het gewenste resultaat te komen. Je verwerkt de resultaten in Salesforce en werkt met je teamleader naar een zo optimaal mogelijk rendement.

Deze job is een ideale startersjob voor mensen die commerciële skills willen ontwikkelen in een professionele werkomgeving. Je kan op termijn doorgroeien naar een echte sales functie binnen Kappa Data.

Naar wie zijn we op zoek?

Je bent een enthousiaste starter die commercieel wil werken. Diploma’s zijn minder belangrijk dan de wil om te slagen in de functie. Je hebt een heldere stem, grondige kennis van het Nederlands  en het Frans is vereist. Telefoonwerk is jouw ding.

Offer

Kappa Data biedt je een voltijdse job (kantooruren) met vaste optie in een dynamisch sales team met fijne collega’s, een aantrekkelijk salaris met extra legale voordelen en doorgroeimogelijkheden op middellange termijn.

Plaats van tewerkstelling

KAPPA DATA

Grote Steenweg 18, 9840 De Pinte

Geïnteresseerd?

Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected]. Wij contacteren je zo snel mogelijk.

 

Je hebt al goesting om meteen de telefoon op te pakken en te bellen? Solliciteer dan nu!

Solliciteer

Geen reacties

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.