Social Distancing

Sociaal afstands- en nabijheidstraceringstool voor bedrijven

Onze oplossing

Kappa Data brengt de ProxiPass op de markt: een oplossing die de ‘social distance’ tussen mensen bewaakt en in kaart brengt. De oplossing is gebaseerd op een IoT-gateway die voorzien is van een LoRaWan-interface en een 4G-kaart.

De ProxiPass -oplossing bestaat uit hardwarecomponenten en een maandelijks gefactureerd licentie-abonnement. Een project begint met een starterkit. Deze bevat een Private LoRaWAN Gateway om uw locatie van de nodige infrastructuur te voorzien. Elke starterkit wordt standaard geleverd met 10 Badge Trackers. Deze kunnen worden uitgebreid met pakketten van 10. Alle Gateways en Badge Trackers zijn vooraf geconfigureerd en gekoppeld aan uw persoonlijke ProxiPass-applicatie. Apparaatbeheer kan worden geleverd als een optie.

Nu dat de samenleving en het bedrijfsleven steeds meer open gaan na de COVID-19 lockdown, is het belangrijk dat bedrijven kunnen voldoen aan de nodige veiligheidsvoorwaarden die de overheid oplegt. De belangrijkste voorwaarde is het bewaken van de ‘social distance’ tussen mensen van minstens 1,5 meter. Veel bedrijven worden geconfronteerd met moeilijkheden om dit te garanderen. ProxiPass biedt een oplossing.

Onze klanten

Klanten van Kappa Data zijn steeds partijen die de producten aankopen om ze daarna opnieuw te verkopen. Traditioneel zijn dit IT resellers.

Behalve de traditionele IT reseller, kan ook een integrator van bijvoorbeeld picking-, camera-, kassa- of andere systemen bij Kappa Data terecht. Een integrator hoeft helemaal geen verregaande productkennis te hebben, een technisch presales en support team staan klaar om elke partner bij te staan bij de ontwikkeling en integratie. Eindklanten daarentegen worden doorverwezen naar de meest geschikte, samen besproken, partner.

Onze werkwijze

Het dient niet meer gezegd, we moeten afstand houden zolang Corona onder ons is. Spijtig genoeg is dat niet altijd mogelijk, of meer nog, we zijn er ons niet altijd van bewust dat we te dicht komen. Kappa Data heeft enkele producten die de social-distancing kunnen opvolgen, onmiddellijk een alarm geven aan de betrokkene en achteraf een lijst afleveren met welke risico contacten een besmet persoon gehad heeft. Dit – uiteraard – geheel conform de GDPR wetgeving en de wet op de privacy.

Waarom kiezen voor Kappa Data?

Technische expertise

Kappa data ondersteunt resellers en klanten met uitgebreide technische kennis, opleidingen en begeleiding. Onze gecertificeerde technische en presales teams staan altijd voor je klaar!

Persoonlijke touch

Bij Kappa Data geniet je van een bijzonder persoonlijke én professionele aanpak, van snelle offertes tot demo’s en klantvriendelijke service met je vaste contactpersonen. Wij zijn er voor jou.

Uitstekende service

Kappa Data is een value-added distributor die oplossingsgericht met je meedenkt. We zorgen altijd voor een goede relatie tussen alle partijen en bemiddelen waar nodig bij conflicten.

Wat onze klanten zeggen

Kiezen voor Kappa Data is kiezen voor een snelle kwalitatieve dienstverlening, flexibiliteit en openheid. De korte communicatielijnen zorgen voor een snel antwoord op je vragen. Dit alles gecombineerd met het juiste portfolio maken van Kappa Data een betrouwbare partner waar je op kan bouwen.

Telenetgroup, Mark Scheers

Onze partners

Sorry, no posts matched your criteria.