Sneak Peek in het programma van Kappa Data 2020 op 7 april - ontdek Allied Telesis

Sneak Peek in het programma van Kappa Data 2020 op 7 april - ontdek Allied Telesis

Met de wereldwijde trend waarbij de bevolkingsgroei zich hoofdzakelijk concentreert in steden, zijn we steeds op zoek naar een duurzame samenleving en economie. De groei van het aantal geconnecteerde apparaten en Internet of Things overstijgt zelfs deze bevolkingsgroei, waardoor bedrijven en steden voor een enorme uitdaging staan. We hebben “slimme steden” hard nodig, waarbij we de IP Ethernet netwerken anders moeten gaan bedenken.

Allied Telesis bouwt op niveau van deze vernieuwde Software Defined Networking infrastructuur oplossingen die schaalbaar zijn en vormen het fundament van de toekomst.

Patrick van der Zwet, Channel Manager Allied Telesis Benelux, vertelt ons op 7 april meer over “de transformatie van the internet of things”.

Koert Martens, Presales Manager van Kappa Data, vertelt je hoe je vandaag reeds vorm en inhoud kan geven aan deze slimme toekomst door gebruik te maken van de juiste producten en technologieën van Allied Telesis.

avatarDoor deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.