ExtremeCloud IQ CoPilot: ML/AI inzichten voor netwerkbeheerders

ExtremeCloud IQ CoPilot: ML/AI inzichten voor netwerkbeheerders

Extreme Networks lanceert CoPilot, de nieuwe ML/AI-engine binnen ExtremeCloud IQ. CoPilot vereenvoudigt het netwerkbeheer en zorgt voor tijdsbesparing.

Elk bedrijfsnetwerk heeft een CoPilot nodig

Machine Learning (ML) en Artificial Intelligence (AI) zijn waardevolle hulpmiddelen in netwerkbeheer. Het kan soms echter moeilijk zijn om te achterhalen welke input het systeem ertoe heeft gebracht een alarm of aanbeveling te activeren. Hoe kunt u als IT-admin het aantal alarmen verminderen, tijd winnen, verwarring wegnemen en vertrouwen op de ML/AI-inzichten?

Het antwoord is ExtremeCloud IQ CoPilot. CoPilot gebruikt ML/AI-inzichten om u in staat te stellen de reden achter elke aanbeveling te zien en deze te kunnen verifiëren en vertrouwen.

ExtremeCloud IQ CoPilot helpt tijd te besparen

CoPilot is ontworpen om duidelijk verstaanbare AI-inzichten te leveren voor IT-netwerkbeheerders zodat ze bekende en zeer complexe problemen snel kunnen oplossen. CoPilot is uitvoerig getraind en gekalibreerd om geen vals-positieven door te geven.

Co-Pilot biedt netwerkbeheerders een AI-assistent die zeer gedistribueerde netwerkomgevingen eenvoudiger kan bewaken, waardoor het risico wordt verkleind dat potentiële netwerkproblemen worden gemist en er minder tijd wordt besteed aan netwerkbeheer.

  • Vermindert alarmmoeheid
  • Biedt duidelijke inzichten
  • 99% vrij van vals-positieven
  • Vermindert proactief risico’s

ExtremeCloud IQ CoPilot Beta nu beschikbaar!

ExtremeCloud IQ CoPilot is een aanvullend abonnement van het Extreme Networks CloudIQ Platform. Tijdens de publieke Beta zijn de nieuwe CoPilot mogelijkheden automatisch en gratis beschikbaar voor ExtremeCloud IQ Pilot klanten. Laat de CoPilot u nu helpen, door het gebruik van ML en AI, om netwerkanomalieën te detecteren en de oorzaken te identificeren! Ontdek meer over CoPilot in deze datasheet.

Vragen? Neem contact op met ons team!

Geen reacties

Geef een reactie