Ebook: 13 soorten e-mailbedreigingen om nu van te weten

Ebook-13-email-threat-types-to-know-about-right-know

Ebook: 13 soorten e-mailbedreigingen om nu van te weten

Een cyberaanval kan jouw bedrijf op vele manieren treffen, afhankelijk van de aard, omvang en ernst ervan. Vandaag de dag bieden traditionele oplossingen voor e-mailbeveiliging niet meer voldoende bescherming. Bedrijven moeten zich ook effectief beschermen tegen geraffineerde e-mailbedreigingen die vaak in staat zijn de verdediging te omzeilen door gebruik te maken van achterdeurtechnieken, waaronder spoofing, social engineering en fraude, om netwerken binnen te dringen en verwoesting aan te richten.

Hoewel een uitgebreide verdediging tegen e-mailgateways een solide basis vormt, vermindert een meerlaagse beveiligingsstrategie de gevoeligheid voor e-mailaanvallen drastisch en helpt het bedrijf, de gegevens en mensen beter te beschermen.

Er zijn een aantal verschillende aanvalstechnieken die hackers gebruiken om organisaties binnen te dringen. Inzicht in de aard en kenmerken van deze bedreigingen helpen bij het kiezen voor de beste beschermingsoplossing.

Met het ’13 e-mailbedreigingstypen om nu al van te weten’ eBook (Engels) biedt Barracuda een diepgaande blik op de belangrijkste e-mailbedreigingstypen, inclusief de risico’s en impact op bedrijven, en hoe AI en API-gebaseerde inboxverdediging de hiaten in de e-mailgateway kunnen aanpakken en kunnen helpen bij het bieden van totale e-mailbescherming tegen aanvallen. Download de inzichten nu door onderstaande formulier in te vullen.

Geen reacties

Geef een reactie