Digital Content Marketeer

Junior Network Engineer

Digital Content Marketeer

Are you ready to become our next HERO?!

Voor de uitbreiding van ons Marketing team zijn wij op zoek naar jou (?), een Digital Content Marketeer die klaar is om een verschil te maken in de IT-sector.

Wat ga jij dagdagelijks doen?

 • Je gaat “saaie” copy omzetten naar een leuk en meeslepend verhaal, niet alleen voor websites maar ook voor sociale media, datasheets, flyers, booklets,…
 • Deze content ga je ook volledig SEO-proof maken en beoordelen of het aansluit bij de target audience.
 • Ookal ben je tewerkgesteld in België, je zal ook content (her)schrijven voor onze Nederlandse collega’s. We werken ook nauw met hen samen in teamverband.  Voor onze Poolse collega’s hoef je geen content te schrijven ;-).
 • Je zoekt naar mogelijkheden om de Google positie van onze website te verhogen, en kijkt hoe de content bij onze target audience terecht komt (d.m.v. bijv. Google ads).
 • Je ondersteunt het team met het bedenken en uitvoeren van campagnes & events.

Al met al heb je een gevarieerd takenpakket. Snel kunnen schakelen tussen verschillend topics is dan ook een must.

Met wie werk je samen?

 • Met het internationale marketing team zorg je ervoor dat alle marketingactiviteiten tijdig gedaan worden en de target audience bereiken, aanspreken en beïnvloeden tot het ondernemen van actie.
 • Samen met onze Business Development Managers bepaal je welke campagnes en content relevant is voor de target audience. Zij zijn je eerste aanspreekpunt als het gaat om technische input voor je marketingactiviteiten.
 • Met de marketingcampagnes help je het sales team in contact komen met bestaande en nieuwe klanten.

Naar wie zijn we op zoek?

 • Ben je ervaren? Ben je onervaren? Ben je pas afgestudeerd? Geen schrik, solliciteer sowieso, wij staan open voor iedereen.
 • Ben je geïnteresseerd in IT? Des te beter! Ben je dat nog niet maar leergierig genoeg om meer te leren, ook super!
 • Iemand die vlot is in het Nederlands (moedertaal), Engels als tweede taal ziet en een goede verstandhouding heeft met het Frans.
 • Ervaring met storytelling is een pluspunt maar geen vereiste, een vlotte pen hebben daarin tegen wel. Wil jij je schrijftalent al aan ons tonen? We dagen je uit om deze vacature te herschrijven!
 • Kan je ook overweg met de Nederlandse taal van onze Noorderburen? Dat is een extra pluspunt.
 • Heb je een basis kennis van het Adobe pakket? Voornamelijk Photoshop, Illustrator en Indesign zullen gebruikt worden.
 • Iemand die kennis heeft van Google Analytics, SEO, website back offices (WordPress),… en vooral zich daar verder in wil specialiseren.
 • Ben jij iemand die pro-actief bezig is met je dagdagelijkse taken; een plan-trekker is? Dan verwelkomen wij jou graag in ons team.

Wat bieden wij jou?

Kappa Data biedt je een voltijdse job (kantooruren) met vaste optie in een dynamisch en internationaal marketing team met fijne collega’s, een aantrekkelijk salaris met bonus, extra legale voordelen en doorgroeimogelijkheid op lange termijn.

Wie is Kappa Data?

Kappa Data is officieel distributeur van oplossingen voor IT -beveiliging en IT -infrastructuur gericht op resellers (doorverkopers) die voornamelijk actief zijn in het middelgrote en het zakelijke segment. Naast de verkoop van producten, biedt Kappa Data een breed gamma aan diensten: trainingen, configuratie-assistentie, pre- en postale ondersteuning, marketingondersteuning,… Zoals je ziet is er voor iedereen wat wils bij de Kappa Data Groep.

Kappa Data is actief in België, waar het hoofdkantoor zich bevindt, ook in Nederland (Utrecht) en in Polen. Je zal tewerkgesteld worden in het kantoor in België; Kappa Data – Grote Steenweg 18, 9840 De Pinte.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan zeker je CV en eventuele motivatiebrief waarom jij je in ons team wilt vervoegen naar [email protected]. Wil jij je schrijftalent al aan ons tonen? We dagen je uit om deze vacature te herschrijven! Stuur deze samen met je CV (en motivatiebrief naar ons toe). Wij contacteren je daarna zo spoedig mogelijk.

Solliciteer

Geen reacties

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.