BlackBerry 2021 Threat Report, verklein toekomstige cyberaanvallen

BlackBerry 2021 Threat Report, verklein toekomstige cyberaanvallen

BlackBerry heeft het BlackBerry 2021 Threat Report uitgebracht, waarin een sterke stijging wordt beschreven van cyberbedreigingen waarmee organisaties worden geconfronteerd sinds het begin van COVID-19.

Het onderzoek toont een cybercriminaliteitsindustrie die zich niet alleen heeft aangepast aan nieuwe digitale gewoonten, maar ook steeds succesvoller wordt in het vinden en targeten van kwetsbare organisaties.

Het wijst ook op een gevaarlijke nieuwe verschuiving in de cybercriminele wereld, waarbij huurlingen en crimeware-as-a-service modellen steeds toegankelijker zijn geworden.

Aan het begin van de pandemie moesten talloze organisaties plotseling een groot deel van hun personeel op afstand ondersteunen, waarbij velen gedwongen waren om van de ene dag op de andere verschillende delen van hun infrastructuur te digitaliseren. Deze evolutie en adoptie van digitale aanbiedingen stelde bedrijven bloot aan inadequate bescherming voor medewerkers en klanten te midden van een steeds groter en onderbeveiligd aanvalsoppervlak.

Het BlackBerry 2021 Threat Report bevat een breed scala aan cyberbeveiligingsonderwerpen die van vitaal belang zijn voor de belangen van bedrijven, overheden en eindgebruikers.

Download hieronder het BlackBerry 2021 Threat Report.

Geen reacties

Geef een reactie